Techniek- en bouwscan

In de techniek en bouw moeten er in de komende jaren talloze vacatures opgevuld worden. Wie gaat er met zijn werk een bijdrage leveren aan een duurzamer Nederland en het oplossen van de woningcrisis? En wie wil er onderdeel zijn van de energietransitie? De Techniek- en bouwscan helpt bij de zoektocht naar talenten voor deze vacatures in de techniek en bouw, door werkenden en werkzoekenden in vier stappen inzicht te geven in de vraag in hoeverre hun specifieke skillsprofiel aansluit op de door deze sector gevraagde vaardigheden.

Binnen het Loopbaanpad Techniek en Bouw van House of Skills ontdekt een talent welke skills hij of zij heeft, en hoe deze vaardigheden ingezet kunnen worden bij de diverse technische bedrijven in de Metropoolregio Amsterdam. Ook kan het talent gebruik maken van passende loopbaanbegeleiding om de overstap naar de techniek of bouw zo makkelijk en snel mogelijk te maken.

Door verder te kijken dan diploma’s alleen, dus ook door talent aan te bieden afkomstig uit andere sectoren, helpt de Techniek- en bouwscan matches te vinden tussen werknemers en de openstaande vacatures in de techniek en bouw. Ontwikkeld voor House of Skills.