Wie zijn wij?

Werk vinden: nu gaat het om jou!

Hoe vind je de baan die bij je past? Hoe kun je succesvol solliciteren? En hoe hou je het vol, om werk te zoeken? Er zijn heel veel verschillende websites met vacatures, maar daar staan de wensen van de werkgever centraal. Het is niet altijd leuk om werkloos te zijn. Of om andere redenen op zoek te zijn naar een andere baan. Want er is weinig werk en er zijn veel werkzoekenden. De meeste banensites stellen de werkgever centraal.
Wij willen werk vinden makkelijker maken. Met online tools, maar toch persoonlijk. Op dit-WERKt gaat het om jou. Doel is jou een steuntje in de rug geven. Om overzicht te houden; je kunt op één plek alle vacatures vinden. Je krijgt meer inzicht in de mogelijkheden in jouw regio, met de persoonlijke netwerkkaart. Je kunt een eigen hulpnetwerk inrichten, én bovendien regelmatig tips en advies ontvangen. Via deze structuur blijf jij voortdurend aan de slag, én je houdt de moed erin. En dat kan alleen maar helpen bij het vinden van die ene baan!

dit-WERKt lanceerde in 2015 de online loopbaanapplicatie voor werkzoekenden. In 2016 gecombineerd met de nieuwe feature: de cockpit voor loopbaanprofessionals. Werkzoekenden effectiever, sneller en met behoud van zelfwaardering weer werk laten vinden; dat is ons doel.

dit-WERKt is een jong en ambitieus bedrijf, gericht op samenwerking. We geloven in een route waarin we met onze klanten de webapplicatie voortdurend verbeteren. In gesprek zoeken naar de allerbeste oplossing doen we graag. dit-WERKt is expert in arbeidsmarktdata zó inzetten, dat het weer over mensen gaat. Een online systematiek die helemaal gericht is op de behoeften van de werkzoekenden.
Bent u benieuwd naar ons? We komen graag kennismaken.

Onze missie

Zelfwaardering verhogen, eigen regie bevorderen en sociaal contact: missie bij het maken van een effectief instrument. Lees verder


Herman Miedema
Directeur


Jan Alwin de Jong
Programmeur


Kirsten Sikkema
Tekstschrijver


Tjibbe Chris Kuipers
Programmeur

Werken bij dit-WERKt

dit-WERKt groeit!

dit-WERKt is een jong en ambitieus bedrijf dat groeit. Wil je een bijdrage leveren aan onze webapplicatie dit-WERKt? Kijk dan bij de vacatures!

Ernst Ottens - Manager Dienstverlening, Werkplein Ability

Met dit-werkt wordt de zelfredzaamheid en het succes bij het zoeken naar werk versterkt.
“Werkzoekenden zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar nieuw werk. In de praktijk is dat niet voor iedereen even gemakkelijk. Alle werkzoekenden in de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond kunnen daarom gebruik maken van dit-WERKt. Want met alle instrumenten op één plek houdt de werkzoekende meer tijd en energie over om te solliciteren. Wat werkt? dit-WERKt!”


Bas de Jager - ttif en werk

"Met de komst van de online applicatie dit-WERKt hebben wij de perfecte aanvulling gevonden op onze eigen en bewezen methodiek als het gaat om mensen effectief naar nieuw werk te begeleiden."

De betrokken en ervaren mobiliteitscoaches van ttif & werk verzorgen al sinds 1971 de begeleiding van mensen naar een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt. dit-WERKt levert een nieuw en revolutionair vacaturezoeksysteem waarmee mensen niet alleen volledig zicht hebben op actuele en passende vacatures, maar ook ondersteunt worden in alle stappen van het sollicitatieproces en alle benodigde informatie over de regionale arbeidsmarkt kunnen inzien. Een mooie en waardevolle uitbreiding op de dienstverlening van ttif & werk. Bas de Jager, directeur van ttif & werk, vertelt waarom deze samenwerking zoveel betekent:

‘Al geruime tijd zien wij de ontwikkeling dat mensen steeds vaker online een passende baan vinden. Met de komst van de online applicatie dit-WERKt hebben wij de perfecte aanvulling gevonden op onze eigen en bewezen methodiek als het gaat om mensen effectief naar nieuw werk te begeleiden.
dit-WERKt maakt het vinden van nieuw werk makkelijker voor de werkzoekende én voor onze mobiliteitscoach die hem begeleidt. Want met alle instrumenten op één plek houdt de werkzoekende meer tijd en energie over om te solliciteren.


Marcella Allart - Senior Manager Team Werk, Werk & Inkomen Hoeksche Waard

De webapplicatie dit-WERKt verzameld 95% van alle vacatures in Nederland, dat is een enorm hoog percentage. Vanuit dit programma kunnen we ondersteuning bieden en dat is handig voor zowel de werkzoekende als de klantmanager
Er is een oerwoud aan vacaturesites met veel verlopen en dubbele vacatures. Voor de werkzoekende is het frustrerend en demotiverend om bezig te zijn met een sollicitatie, terwijl de vacature al blijkt verlopen. dit-WERKt ontdubbeld en filtert alle verlopen vacatures waardoor de werkzoekende een goed en relevant aanbod aan vacatures te zien krijgt.


Jacco Misset - Arbeidsdeskundige, Smart!Reïntegratie

De Cockpit van dit-WERKt geeft me een mooi overzicht over mijn cliënten, het maakt de communicatie eenvoudig en het geeft inzicht in vrijwel alle vacatures van Nederland. In de Cockpit kan ik mijn cliënten attenderen op vacatures die interessant voor ze zijn. Ik zie op welke vacatures ze al hebben gereageerd en ik kan snel de geschiktheid van de vacature beoordelen.
Mijn cliënten kunnen 24/7 zelfstandig bezig zijn met solliciteren. In hun eigen omgeving maken ze een profiel aan en de relevante vacatures worden direct goed gematched.


wat zeggen de werkzoekendenEsther Reitsma
‘Dankzij de tips ging ik goed voorbereid naar het sollicitatiegesprek.’


Peter Arends
‘Binnen 1 week had ik 2 sollicitatiegesprekken’


Sandra Roemers
'Overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en veel mogelijkheden. Dat een digitaal programma zo'n persoonlijk advies kan geven!'


Bram de Gruijter
'dit-WERKt heeft alles wat de werkzoekende nodig heeft, eigenlijk zou iedereen hier op aangemeld moeten zijn'


Net als onze klanten ook profiteren van de webapplicatie dit-WERKt?

Wij vertellen u graag wat dit-WERKt voor uw organisatie kan betekenen


Neem contact met ons op