De loopbaanapplicatie dit-WERKt

dit-WERKt maakt het vinden van nieuw werk makkelijker voor de werkzoekende én voor de loopbaanprofessional die hem begeleidt. Want met alle instrumenten op één plek houdt de werkzoekende meer tijd en energie over om te solliciteren. De coach kan op zijn beurt gerichter begeleiden.
Inmiddels zetten grote en middelgrote organisaties in Nederland dit-WERKt succesvol in om cliënten sneller aan nieuw werk te helpen.voor de coach

Online begeleiding leidt tot snellere plaatsing, betere plaatsingspercentages en dus kostenbesparing. De applicatie stimuleert en de eigen verantwoordelijkheid van de werkzoekende en de loopbaanprofessional kan op elk moment met de online coaching beginnen. De werkzoekende maakt zelf een profiel aan en administreert sollicitatieactiviteiten die inzichtelijk zijn in de Cockpit.Activiteiten in de Cockpit

  • Snellere matches, lagere kosten
  • Meer inzicht en overzicht in werkzoekendenbestand
  • Meer persoonlijke coachmomenten
  • Monitoren en stimuleren
  • Inzicht in de arbeidsmarkt
  • 24/7 toegankelijk voor coach en cliënt

Snel ondersteunen met de ingebouwde chat


Bekijk hieronder wat u uw cliënten biedt met dit-WERKt


voor de werkzoekende

Meer vacatures & Relevante vacatures
Gefrustreerd omdat je wéér een verlopen vacature tegenkomt? Kun je de juiste vacatures niet vinden? Krijg je vacatures toegemaild die helemaal niet passen bij jouw zoekprofiel?
Elke werkzoekende krijgt er mee te maken. Met dit-WERKt is dat verleden tijd.

Alle vacatures van ruim 1200 vacaturebanken en talloze werkgeverswebsites in Nederland op 1 plek verzameld. De gevonden vacatures worden ontdubbeld, gecheckt op actualiteit en gekoppeld aan de profielen van werkzoekenden.

De unieke arbeidsmarktkaart
'Waar moet ik eigenlijk zoeken? Welke organisaties zijn er bij mij in de buurt? Waar zijn de vacatures die ik zoek en waar maak ik het meeste kans op een baan?'
dit-WERKt laat het zien met behulp van de geografische arbeidsmarktkaart.

In één oogopslag wordt duidelijk waar de werkzoekende wel en niet moet zoeken. Interessante netwerkcontacten en werkgevers die passen bij het profiel van de werkzoekende worden getoond.


Netwerk
dit-WERKt stimuleert het inzetten van hulp uit de persoonlijke omgeving. Dit hulpnetwerk leest mee, steunt en motiveert de werkzoekende.


Sollicitatietips
De webapplicatie is als een online loopbaancoach: de werkzoekende krijgt tijdens de zoektocht naar nieuw werk voortdurend (video)tips en begeleiding.


Aanverwante functies
dit-WERKt geeft geautomatiseerd suggesties over het zoekprofiel. Een timmerman zou bijvoorbeeld ook meubelmaker kunnen zijn.

dit-WERKt heeft nog vele andere mogelijkheden zoals administreren van sollicitaties, chat en persoonlijke tips.


Meer weten?


Neem contact met ons op