‘Mijn inzet is beloond’

Marina, deelnemer Werk & Inkomen Hoeksche Waard, startte in juni 2017 met dit-WERKt.

‘In het begin was ik best sceptisch. Zeker omdat gezegd werd dat ik wel vier sollicitaties per week zou kunnen hebben, oplopend naar tien sollicitaties of activiteiten een paar maanden later. Hoe ga ik dit allemaal voor elkaar krijgen, dacht ik bij mezelf. Maar ik moet zeggen, samen met de uitleg en begeleiding van mijn coaches kreeg ik veel energie. Ik maakte er haast een sport van om mijn doelen op tijd te behalen.

In het dashboard van dit-WERKt stonden erg leuke vacatures die ik anders niet tegen was gekomen. Ik kreeg ineens uitnodigingen om op gesprek te komen, ben zelfs aangenomen. Helaas kwam ik er tijdens het proefdraaien bij deze werkgever achter dat de horeca lichamelijk te zwaar is voor mij. Maar ik heb wel de kans gekregen om dit zelf te ontdekken.

Ik ben blij dat ik deze cursus met dit-WERKt heb mogen doen. Door mijn positieve inzet heb ik een nieuwe baan gevonden op een kinderdagverblijf, als hulp op de groepen. Heb je net als ik bedenkingen over dit-WERKt? Denk er dan aan dat je inzet echt wordt beloond.’


Net als onze klanten ook profiteren van de webapplicatie dit-WERKt?

Wij vertellen u graag wat dit-WERKt voor uw organisatie kan betekenen


Neem contact met ons op